2022 Çin Takvimi ve Hayatınızı Nasıl Etkilediğine İlişkin Eksiksiz Kılavuz

2022 Takvimi Nedir ve Niçin İlgilenmelisiniz?

Çin takvimi, aya dayanan bir ay-güneş takvimidir. Her birinin kendi adı ve benzersiz özellikleri olan 12 ayı vardır. Çin zodyak, Fare yılı ile başlamış olan ve Domuz yılı ile biten 12 senelik bir döngüdür. Döngü çoğu zaman 24 döneme ayrılır ve her dönem bir hayvan adıyla temsil edilir.

Çin takvimini bilmek önemlidir bu sebeple insanların yaşamları üstünde tesiri vardır. Mesela Çin Yeni Yılı, “Bahar Şenliği” olarak adlandırılan senenin ilk ayına denk gelir.

2022 yılı Çin'de bir sonraki Bahar Şenliği olacak.

Gelecek Yıl için Çin Burç Uyumluluğu

Çin burçları birçok insan için önemlidir. Size iyi mi bir insan olduğunuzu, kuvvetli ve zayıf yönlerinizin neler bulunduğunu ve kiminle dost olmanız icap ettiğini söyleyebilirler.

Gelecek yıl için Çin burç uyumluluğu, Çin zodyak hayvanına dayanmaktadır. Gelecek yıl iki değişik zodyak içinde iyi bir ilişki olup olamayacağını söyler.

Dünya Yılanı Yılı İçin Çin Astrolojisi Tahminleri – Sizin İçin Ne İfade Ediyor?

Çin astrolojisi, yin-yang ve beş element teorisine dayanmaktadır. Astrolojinin dünyadaki en eski formudur. Dünya Yılanı yılı yeni geldi, peki sizi iyi mi etkileyecek?

Dünya Yılanı yılı geldi ve sizi iyi mi etkileyeceğini düşünmenin zamanı geldi. Bu senenin hayatınızın hangi yönlerinin tesiri olabileceğini ve buna iyi mi hazırlanabileceğinizi idrak etmek için birazcık vakit ayırmanız önemlidir.

Çin zodyak sistemi, her yıl bir hayvan tarafınca temsil edilen 12 senelik bir döngüye dayanmaktadır. Dünya Yılanı yılı yeni geldi, peki sizin için ne ifade ediyor?

Dünya Yılanı yılı yeni geldi, şu demek oluyor ki 2022 resmen başladı. Bu, Çin zodyak döngüsünde teknik olarak hayvan olmayan iki yıldan biridir. Çin Zodyak 12 hayvan işaretinden oluşur ve her yıl 12 yıl sürer ve her burç değişik bir kişilik hususi durumunu temsil eder.

Çin Takviminin Temelleri

Çin takvimi bir ay-güneş takvimidir, şu demek oluyor ki hem aya hem de güneşe dayanır. Çin takviminin, on iki Dünya Dalı'na dayanan kendine özgü bir hesaplama sistemi vardır. Bunlara “saplar” yada “dönemin dalları” da denir. Çin takvimi bununla birlikte Hàngiǎnjì (“göksel sapların takvimi”) olarak da bilinir.

Çin Yeni Yılı, yeni ay yılının ilk gününe denk geliyor. 2022'da 28 Ocak'ta başlıyor. Bu tarih her yıl değişiyor bu sebeple senelik değil, bir ay döngüsüne bağlı.

2022 Çin Takvimi Ne Zamana Denk Geliyor

Çin takvimleri ay döngüsüne dayanmaktadır. Yeni bir ayın olduğu ilk ayın ilk gününde başlamış olan yeni bir takvimle çoğu zaman ortalama 400 yıl süresince çalışırlar. Çin Yeni Yılı yılı 1 Şubat 2022‘dir.

2022 için Çin Yeni Yılı Takvimi Tahminleri

Çin Yeni Yılı, Çin'de yeni ay yılının ilk gününde kutlanan mühim bir bayramdır. Ailelerin bir araya gelme, beraber akşam yemeği yeme ve birbirlerine yeni yıl armağanları verme zamanı.

Çin Yeni Yılı takvimi, ay döngüsüne dayanmaktadır. Çin zodyakında 12 hayvan vardır ve her hayvanın kendi takvim yılı vardır. Bir sonraki Çin Yeni Yılı 5 Şubat 2022'de kutlanacak.

2022 Çin Burçlarında Mutluluk İşaretleri

Çin burçları, dünyadaki en eski kehanet biçimlerinden biridir. Değişik yılları temsil eden on iki hayvana dayanmaktadır. Hayvanlar fare, öküz, kaplan, tavşan, ejderha, yılan, at, koyun yada koç (koyun), maymun (maymun), horoz (horoz), köpek (köpek) ve domuzdur.

Fare: Fare Yılı 3 Şubat 2020'de adım atar ve 22 Ocak 2021'e kadar sürer. Sıçanlar parlak zeka ve becerikli fakat bununla birlikte kurnaz ve bencildir. Hedeflerine ulaşmak için başkalarıyla ağ oluşturma mevzusunda iyidirler sadece istediklerini elde etmek için manipülatif olabilirler.

Öküz: Öküz Yılı 4 Şubat 2020'de adım atar ve 3 Şubat 2021'e kadar sürer. Öküzler çalışkan ve sadık insanlardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir