2019 Mayo Trendleri

Kışı geride bıraktık ilkbaharı yavaşça geçiyoruz ve kavurucu sıcaklara merhaba diyeceğimiz günler yakındır. Peki, yaz tatili için neler düşünüyorsunuz? Güneye inecekler için deniz, kum ve güneş üçlüsü karşılar. Hazır mısınız? Bu yaz ne biçim giyeceksiniz karar verdiniz mi? Cevabınız hayır ise Tutishop bu mevzuda size destek olan ürün alternatifleriyle öne çıkıyor. Gövde ölçülerine nazaran seçim yapanlar devamlı şık görüntü kazanmıştır. Modayı takip ediyorsanız bu senenin modası canlı renkler ve karışık desenler olacaktır. Bikinilerde bir tek canlı renkler olmayacak, plaj havlusu ve plaj çantalarında görülecektir. Her kadının değişik bir seçimi olduğundan tercih ederken dikkat edeceği hem ucuz hem de kalite şeklinde mi olmalı? Yoksa beğendiğimi alırım şeklinde mi olmalı?

Yeni Sürem Mayo Modelleri

Viktorya süreci olarak adlandırılan dönem 1800'lerin ikinci yarısında muhafazakâr dönem olduğundan denize giren bayanların elbiseler ile girmesi düzgüsel karşılanıyordu. Sonrasında ise bu süreci aşarak yeni biçim mayolar oluşturulmaya başladı. İlk kullanılan mayo daha rahattı fakat kat kat kumaştan oluşuyordu. Yüz ve eller dışındaki her yer kapalıydı. 1910 senesinde ise birazcık daha bel kısmında daralma ve hanım vücut hatları fark edilmeye başladı. Boyun ve omuzlar açıktı faka gene de altına pantolon giyiyorlardı. Daha sonraki yıllarda ise evrimi tamamlamaya başladı ve günümüze vardığında ise daha yürekli ve çarpıcı tasarımlar dikkat çeker.

Straplez modeller, dönemin modasını yansıtan özelliklere haizdir. Omzu askılı yada kuşgözü tasarımlar, sezonun öne çıkan tasarımları içinde içeriyor. Karmaşık ve değişik renklerin harmanlanmış tasarımları, günümüz modasının çağıl atmosferini yansıtmaya yetmektedir.

Iyi mi Mayo?

Oldukca değişik tarzları olduğundan bayanların, tercih yaparken zorlandığını görülebilir. Gövde ölçünüze ve tipinize nazaran tercih yaparak daha şık görünebilirsiniz. Vücut hatlarınıza nazaran yüksek bel seçebilirsiniz yada askılı modelleri tercih edebilirsiniz. Vücut ölçüleriniz ters üçgen ise üst tarafınızda desenli yada canlı renkleri tercih edebilirsiniz. Minyon tipli kişilerin,  üst tarafı renkli yada süslemeli bikiniler kullanabilirsiniz. Balenli yada göğüs altı bantlı, kalınca askılı toparlayıcı modelleri inceleyebilir ve gövde ölçülerinize uygun seçimler yapabilirsiniz. Internet sitemizdeki sayfalarda aradığınız tüm ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir