2019 Aplik Modelleri

Aplik duvarlara monte edilen aydınlatıcı olarak adlandırılır. Oldukça eskilerden beri kullanılan değişik bir seçimi yansıtan fazlaca şık ve hoş görünümü olan bir ev aksesuarıdır.

Oldukça fazla tercih edilmiyor benzer biçimde gözükse de bilhassa bahçeli evlerin bahçe aydınlatması için muhteşem kullanışlı ve şık bir görüntü veren aydınlatıcıdır. Bilhassa iki kattan oluşan evlerin merdiven duvarlarına konulduğunda hem fazlaca güzel bir görünüm hem de loş bir aydınlık vermektedir.

 içinde hem klasik türler hem de spor seçimi yansıtan modeller bulmak fazlaca mümkün. Bir tek odalarda değil evin koridorlarında da büyük şıklık yaratan aplikler hem aydınlatma işlemi için fazlaca uygun hem de şık bir görüntü için tercih edilebilirler. Evinizin, odanızın tarzını yansıtacak her model aplik ne olursa olsun vardır.

Çocuk odaları için bile üretilen aplikler 2019  içinde yerini almış ve evlatların hayal dünyalarını süslemiştir. Çoğu zaman fazlaca ışık vermeyen loş ışıklar tercih edilir ise odalarında gece lambası görevi de görebilirler. Çocuk modelleri içinde arabalı ve bebekli modeller çoğu zaman evlatların en fazlaca ilgisini çeken modeller ındadır.
Son zamanlarda tavana da asılan aplikler üretilmiş fakat duvara asılanlar kadar rövanş görmemiştir.

‘da Osmanlı motifleri de kullanılmış ve değişik otantik bit hava yaratılmıştır. Hiçbir vakit modası geçmeyen ve hala bir çok ev dekorasyonun da kullanılan aplikler evde fazlaca değişik bir hava yaratıp, güzel bir görünüme sebep olurlar.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir