2022 Yapı Kredi IBAN Online Sorgulama

IBAN Sorgulama Nedir?

IBAN, banka hesabınızın kimlik kodudur. Boşluklar dahil en fazla 34 alfasayısal karakterden oluşur. İlk iki harf, Birleşik Krallık için GB olan ISO ülke kodunu temsil eder. Sonraki 8 harf bankanın SWIFT yada BIC kodunu temsil eder. Son 20 hane, banka kurumunuzun atadığı hesap numarasıdır.

Banka IBAN Adresi Ne İşe Yarar?

Bir banka hesabınız var ise, bir IBAN adresine ihtiyacınız vardır. Bu, hem alıcıyı hem de göndereni tanımlamak için kullanılabilen bir internasyonal bankacılık kodu biçimidir. BIC kodları ve SWIFT kodları benzer biçimde öteki tanımlayıcı biçimlerinin yerini alacak şekilde geliştirilmiştir. IBAN adresi, doğrulama amacıyla ülke kodunu, banka hesap numarasını ve bir sağlama toplamını ihtiva eder.

Yapı Kredi IBAN Sorgunuzu Online Iyi mi Denetim Edebilirsiniz?

Yapı Kredi IBAN sorgulama, banka hesap bilgilerinizi denetim etmenizi elde eden bir hizmettir.

Hesabınızın IBAN numarasını, bakiyenizi öğrenmek ve ek olarak bekleyen işlem olup olmadığını öğrenmek için bu hizmeti kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi, bu hizmeti internet sayfası yada mobil uygulaması vasıtasıyla sunmaktadır.

Yapı Kredi'nin IBAN Sorgulama Hizmeti hakkında daha çok data için https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/iban-sorgulama adresini ziyaret edin.

Yapı Kredi, Türkiye'nin en büyük bankalarından biridir ve çeşitli bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Banka müşterileri, müşterilerin hesap bilgilerini, kredi kartı ekstrelerini denetim etmelerine, aylık satmaca ödemelerine, işlem geçmişlerini görüntülemelerine ve daha pek oldukca şeye olanak elde eden çevrimiçi bir hizmet olan Yapı Kredi e-iban sorgulama hizmetini kullanabilm

IBAN Sorgulama Temelleri – Internasyonal Banka Hesap Numarası Kontrolü Iyi mi Yapılır?

Dünyanın her yerindeki bankalar ve finans kuruluşları, işlemleri işlemek için Internasyonal Banka Hesap Numarası yada IBAN kullanır. Bu numara, belirli bir bankadaki bir müşterinin hesabına bağlanan benzersiz bir kimlik kodudur. Kendi ülkenizden yurt haricinde işlem yapmak istiyorsanız, bir IBAN numarasına ve alıcının adı ve adresi benzer biçimde ilgili banka bilgilerine ihtiyacınız vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir