2019 Diş implant fiyatları

İmplant diş; çürüyen yada her hangi bir nedenle kaybedilen dişlerin yerine vida, doğrusu suni diş kökünün takılması işlemine konulmuş olan isimdir.

İmplant takıldıktan sonrasında eski dişlerinizle aynı görevi görür, doğal olarak birazcık alışana kadar süre geçmek zorundadır ve damaklar, ağız, çene bu yeni duruma alışana kadar güçlük çekebilmektedir. Diş implantı doğrusu vida dediğimiz kök yerleştirildikten sonrasında en azından 1 ay benzer biçimde bir süre geçmelidir ki bünye bu yeni duruma alışsın ve vida yuvasına iyice kaynasın ondan sonra ki dönemde de bu kaynayan kökün doğrusu vidanın üstüne protez diş takılarak işlem sonuçlanmış olacaktır.
Diş implant tutarları birazcık pahalı benzer biçimde gözükse de meydana getirilen işlemler ve kullanılan kaliteli malzemelere değecek bedeldedir, bu sebeple diş oldukca mühim bir vücut parçamızdır ve kaybedilen dişlerimiz ne kadar kalitesiz özensiz yapılırsa o denli zorlayıcı ve sağlıksız olacaktır. Bir de meydana getirilen tüm diş müdahalelerinden oldukca daha kalıcı, oldukca daha kullanışlı ve görünüm açısından daha naturel ve gerçekçidir. Diş implantı yaptırmak için bir diş hekimine başvurduğunuz da büyük olasılıkla sizden muayene tutarı almayacaktır fakat; çekilen röntgene, çenenizin uyuşması için meydana getirilen anesteziden, protez dişte kullanılan malzemeye kadar pek oldukca değişik işlemlerin ücretini alacaktır. Bunların çoğu zaman toplamı üç bin ( 3.000 TL )yi geçmez değişik durumlar yada problemler ortaya çıkmadığı sürece.
Fiyatlar şahıs den kişiye kesinlikle farklılık gösterecektir fakat genel olarak çene kemiğiniz de muayene den sonrasında bir mesele çıkmadıysa ve ağız sağlığınız iyi bir durum da ise size uygulanacak işlemler en uygun fiyatlı olacaktır. Fakat diş etlerinde çekilme yada değişik tedavi süreci gerektiren işlemler uygulanacaksa fiyat birazcık yükselebilir. Averaj fiyatlar 1.500 TL ile adım atar ve 3.000 TL ın da değişmektedir.
Diş implant tutarları
Marka                  Fiyat
Straumann (ITI)   380 euro
Dentıum              270 euro
Dyna                   270 euro
İmplance             370 TL

NOT: Bu fiyatlar 1 tane implant fiyatıdır. İmplant yapıldıktan sonrasında üst yapısı doğrusu protezi dahil değildir. Üst yapısı için ayrı ücret ödemeniz gerekmektedir. Eğer en son olarak dişiniz yoksa ağzınızda cerrahi ücret kurum tarafınca ödenir. Eğer sondaki dişiniz var ise implant başına 120 TL de cerrahi işlem tutarı ödemeniz gerekir. Alt ve üst damağınızda tamamen dişiniz yoksa dört üst bölgeye ve dört alt bölgenin cerrahi operasyon bedelini sıhhat güvenceniz karşılamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir