2017 Damat Ayakkabısı Modelleri

İnsanın hayatındaki en özel gün düğünüdür. Gelin ve damadın sürekli ayakta olmak zorunda kaldığı düğünlerde ayakkabı tercihi çok önemli bir konudur. Zira, rahat ayakkabılara sahip olmayan gelin ve damat büyük zorluk yaşayacaktır. Özellikle damat ayakkabılarının ya da smokinle uyumlu olmasına dikkat edilmelidir. Gelinlerin ayakkabıları altında kalacağı için görünmeyebilir. Lakin, aynı durum damatlar için söz konusu olmayacağından ayakkabının doğru seçilmesi gerekmektedir.

Damat ayakkabısı seçilirken taban materyaline dikkat edilmelidir. Dans esnasında zeminden kaymayacak yapıdaki ayakkabı tabanı rahat etmenizi sağlar. Ayrıca, damadın gelinle aynı boyunun orantılı durmasına da özen gösterilmelidir. Gelinler topuklu ayakkabı giydikleri için damatlardan uzun görünebilir. Bu yüzden ayakkabı firmaları tarafından damat ayakkabısı için görünmeyen topuklu modeller tasarlanmıştır. İçten topuklu ayakkabılar sayesinde gelinden kısa kalma sorununu çözebilirsiniz.

Damat ayakkabısı şık bir görüntüye sahip olması kadar elegan da durmalıdır. Damadın, düğüne özel şekilde hazırlandığının sinyalini vermelidir. Ayrıca, kaliteli olması şıklığına şıklık katarak en özel gününü sorunsuz geçirmesini sağlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir