2017 Bebek arabaları çeşitleri ve fiyatları

bebeklerin 2-3 yaşına gelene kadar kullandıkları arabalardır. Sizin ve bebeğinizin rahat, güvenli bir şekilde seyahat etmesi aldığınız arabaya bağlıdır. Bu sebeple bebeğinizle ilgili satın alacağınız en önemli eşyalardan biride budur.

seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlardan biri bebek arabasını nerede kullanacağınızı bilmenizdir. Eğer bebek arabasını sokakta kullanmayı tercih ediyorsanız dayanıklı ve süspansiyonu iyi bir model seçmelisiniz. Ancak kalabalık şehirlerde yaşayan insanlar bebek arabasını kalabalığın içinde rahat sürmek istiyorsa araba tekerleklerinin çok büyük olmamasına özen göstermelidir. Bebek arabasını alışveriş merkezi gibi yerlerde kullanmak istiyorsanız daha hafif bir model seçebilirsiniz. Bebek arabalarında emniyet kemerleri olmazsa olmazlar ındadır. Alacağınız arabanın 5 nokta emniyet kemeri kesinlikle olmalıdır. Aynı zamanda emniyet kemerinin bebeğinizin açamayacağına emin olmalısınız. Bebek arabası sırt kısmından ayarlanmalıdır. Özellikle yeni doğmuş olan bebekler bebek arabasını ilk 6 aya karda yatar pozisyondan kullanacaktır. Bu sebeple sıfır yatış olan modelleri tercih etmeniz gerekmektedir. Satın alacağınız bebek arabasını 2-3 sene kullanmanız gerekecektir. Alacağınız bebek arabası maddi kayba uğramamanız için dayanıklı olmalıdır. Bebek arabasını alırken dayanıklılık testi yapabilirsiniz. Araba boşken mağaza içinde sürüş testine tabi tutabilirsiniz. Bebek arabalarının ön taraftaki tekerleklerinin 360 derece dönmesi manevra kabiliyetini arttırmakla birlikte, iyi bir bebek arabası iniş çıkışlardan asla etkilenmemektedir. Bu yüzden alacağınız kaliteli bebek arabası sizin sürekli olarak para dökmenize de engel olmaktadır.

Bebeğinizin rahatlığı için en iyi tercihleri yapabileceğiniz  adresi size ihtiyacınız olan tüm gelişmiş özelliklere sahip bebek arabalarını sunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir